Català Español

Els Pallapupas i un grup d’infermeres de l’Hospital Joan XXIII visiten els doctors de P4 de La Salle Torreforta

En el marc de la celebració de la Setmana d’Orientació Vocacional, els alumnes de P4 es van trobar amb un grup d’infermeres de l’Hospital Joan XXIII i també amb un grup de membres de l’entitat Els Pallapupas, que treballen per fer més agradable l’estada dels nens als hospitals.

La trobava va començar amb el testimoni de les infermeres, que van explicar-los en què consisteix la seva feina a través d’un conte. Una història on apareixien uns personatges molt especials i divertits, els Pallapupas.

De sobte, el Doctor Apósito i la Gelocatila els van sorprendre apareixent entre els nens i les nenes. Tots plegats, van passar una estona d’allò més entretinguda, on adults i infants no van parar de riure en tota l’estona.

A més, l’Apósito i la Gelocatila, amb l’ajuda de les infermeres, van convertir a tots els menuts en uns doctors i infermeres molt valents.

No podem deixar d’explicar-vos que, durant l’acte, el Doctor Apósito va demanar compromís a una de les infermeres, deixant-nos com a testimonis d’un moment molt especial. Moltes felicitats parella!