Català Español

Dos anys després, els primers tutoritzats del programa TEI s’estrenen com a tutors

Després de dos cursos en marxa, aquesta primera setmana d’octubre s’ha posat en marxa una nova edició del Programa TEI (Tutoria Entre Iguals) entre els alumnes de 1r i 3r d’ESO, en què els de 3r d’ESO agafen el rol de tutors dels de 1r d’ESO.

De fet, es tracta de la primera generació d’alumnes de l’escola que haurà exercit els dos rols, ja que els alumnes que aquest curs 2018/2019 cursen 3r d’ESO, van ser els primers que es van ser tutoritzats el curs 2016/2017, moment en què es va implantar el programa. De la mateixa manera que, dos anys enrere, els alumnes que ara fan 1r d’ESO van ser els tutors dels seus companys de 3r de Primària.

De fet, és per aquest motiu, que els seus professors i tutors els han recomanat que millorin o implementin allò que els hi va agradar i el que no del moment en què ells mateixos van ocupar el rol de tutoritzats.

Així doncs, després d’una sessió en què els alumnes de 3r d’ESO van rebre els diplomes i els carnets que els acrediten com a tutors dels seus companys més joves, aquest dijous 4 d’octubre, tutors i tutoritzats han compartit la primera activitat conjunta per poder conèixer-se millor.

El programa TEI té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).

Fes clic sobre alguna de les imatges per ampliar-la i iniciar el passi de diapositives de la galeria de fotos.