Català Español

Èxit de participació a la xerrada benèfica sobre el càncer infantil organitzada per un equip de FAIG de 3r d’ESO

Aquest dimecres 1 de febrer a la tarda la sala de conferències de l’escola va acollir una xerrada sobre el càncer infantil, una ponència dirigida a les famílies i impartida per un equip de FAIG de 3r d’ESO integrat pels alumnes Dani Parra, Ylenia González, Lídia Carne, Ariadna Rodriguez i Eva Tallada.

L’objectiu d’aquesta trobada era explicar al públic assistent, una trentena de persones, què és AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), que és la casa del Xuclis i quins són els principals tipus càncers infantils que es troben més habitualment al nostre entorn més proper. A més, també van abordar quins són els principals símptomes que poden alertar a la familia per portar als seus fills/es al metge.

Prèviament a la xerrada, l’equip d’alumnes va organitzar una venda de pastissos, cafès i sucs per recaptar fons per l’entitat AFANOC i es va habilitar una guardiola per a que qualsevol pugui fer el seu donatiu. De fet, a petició d’algunes famílies que no van poder assistir a la xerrada, la guardiola romandrà a secretaria fins el proper divendres dia 10 de febrer perquè tothom qui ho desitgi pugui fer la seva aportació.

Des de La Salle Torreforta volem aprofitar l’ocasió per agrair a AFANOC tota la informació que han aportat als alumnes i la important feina que fan amb els nens i nenes amb càncer.