Català Español

Èxit de públic al Festival solidari a favor de l’ONG Proide

Aquest divendres 27 de maig el Centre Cívic de Torreforta va acollir el Festival solidari organitzat per La Salle Torreforta amb l’objectiu de recaptar fons a favor de l’ONG Proide, una cita que té lloc anualment.

Sobre l’escenari s’hi van poder veure les actuacions de més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola de Primària i ESO que van demostrar que la feina dels darrers mesos havia valgut la pena. Números musicals de ball i cant en què, per primera vegada, també hi va participar la secció de ball del Club Karate Sinhus Sport, a qui s’ha d’agrair la seva col·laboració.

A banda, també cal agrair a tots els assistents que van omplir fins a la darrera cadira del Centre Cívic per seguir fent que aquesta cita creixi any rere any. Moltes gràcies!

Què és PROIDE?

L’entitat encarregada de gestionar els recursos que es van recaptar és PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Actualment, l’entitat està desenvolupant quatre projectes, tots ells relacionats amb l’educació, a Togo, Perú, Guatemala i Madagascar, uns projectes que rebran directament les ajudes que s’han aconseguit recaptat al llarg d’aquesta darrera setmana a la marxa solidària i al festival de La Salle Torreforta.