Català Español

La Salle Torreforta commemora amb concerts i audicions la festivitat de Santa Cecília

La Salle Torreforta s’ha bolcat en la celebració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música i que es commemora el 22 de novembre, amb l’organització de diverses audicions musicals protagonitzades pels alumnes.

Concretament, dilluns a la tarda els nens i nenes que toquen algun instrument van oferir una audició al teatre de l’escola. Van obrir el concert un grup de percussionistes formats pel Mario, el Romeo, el John Paul, el Thiago, l’Elisabeth, el Rubén, l’Héctor, el Pau i el David. A continuació, el Carlos Vicente va interpretar el Cant dels ocells amb el seu contrabaix. Diana Puerto i Alba Manero van delectar-nos amb dos estudis de guitarra, mentre que l’Aleix Daura va interpretar l’Himne de l’alegria amb el violí. Finalment, el David va interpretar When the Saints go marching in amb el saxofon i la Rocío Alonso i la Corina De Masi van tocar Bailando i Seguiremos, respectivament, amb les seves guitarres.

Durant el torn dels més grans, els alumnes d’ESO, el Rubén Queralt (saxo) i el Jordi Carbó (baix elèctric) van tocar Uptown Funk, mentre que Germán Puerto, a la guitarra, va oferir uns estudis per a guitarra ben difícils, però extraordinàriament interpretats. Finalment, Ainhoa Carnerero va cantar She Wolf de David Guetta i Mamma Said de Luckas Graham acompanyada per la coral de Primària.

D’altra banda, aquest dimarts al matí alguns nens i nenes de Primària i ESO van animar la Diada de Santa Cecília a les classes d’Educació Infantil. Lucia Caparrós, Irene Armario i Marta Armario van interpretar algunes peces amb la guitarra, Ainhoa Navarro amb la flauta de bec, Aleix Daura amb el violí i Elisabeth Garcia i Mario Hernández amb les percussions.