Català Español

La Salle Torreforta commemora el DENIP amb actes dins i fora de l’escola

Com cada 30 de gener, en commemoració de la mort del líder pacifista Mahatma Gandhi, aquest passat dijous es va commemorar el Dia Escolar de la No Violència i Pau (DENIP) i, un any més, La Salle Torreforta es va afegir als actes de celebració d’aquesta jornada que busca promoure la concòrdia, la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans, la no-violència i la pau.

Durant el matí els alumnes de 4t de Primària i els que conformen la coral, es van traslladar fins al Palau de Congressos on es va fer un acte que volia fomentat la igualtat entre gèneres i on van participar més de 700 alumnes d’una dotzena de centres educatius de la ciutat.

La coral del centre va interpretar la cançó La puerta violeta de Rozalén i, tal com fa la cantant als seus concerts, nens i nenes van interpretar la tornada amb la llengua dels signes.

Durant la tarda es va fer un acte al pati de l’escola obert a tota la comunitat educativa. Cada classe havia preparat un espiral ple de desitjos que va convertir-se en un gran espiral, juntament amb unes caixes decorades on es podia llegir “Imagina… un món en pau”.

A les famílies també se’ls va demanar que afegissin el seu desig de pau a l’espiral i un representant de l’AMPA, un altre del PAS i un representant del professorat van llegir el seu desig davant de tots els presents.