Català Español

La Salle Torreforta organitza un festival solidari a favor de l’ONG Proide al Centre Cívic de Torreforta

El pròxim divendres 27 de maig a les 19 hores, se celebrarà al Centre Cívic de Torreforta un festival solidari organitzat per La Salle Torreforta amb l’objectiu de recaptar fons a favor de l’ONG Proide.

Els protagonistes de l’acte seran més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola que fa mesos que preparen actuacions musicals, de ball o de cant. A banda, una de les novetats del certamen d’enguany és que també hi participaran diferents entitats del barri, com ara l’Escola de Música i la secció de ball del Club Karate Sinhus Sport.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a la secretaria de l’escola fins divendres al migdia. El preu de les entrades és de:

  • Fila 0 (no assistència)                     Donatiu (la voluntat)
  • Files 2 a 7      (90 seients)              4€
  •  Files 8 a 13   (90 seients)              3€
  •  Amfiteatre      (54 seients)              2€

L’acte està obert a tota la ciutadania.

Una marxa solidària dels alumnes de La Salle Torreforta

Aquest festival s’emmarca en un seguit d’activitats solidàries que s’estan realitzant al llarg de la setmana a La Salle Torreforta i que tindrà un altre dels seus punts àlgids en l’anomenada Marxa Proide en què participaran els alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO aquest dimecres 25 de maig.

A les 10 hores està programada la sortida des de la mateixa escola, una marxa que té previst arribar fins a la platja del Miracle on els alumnes dinaran i faran jocs, just abans d’emprendre el camí de tornada cap al col·legi.

Cal destacar, però, al voltant de les 12.30h al Balcó del Mediterrani, els alumnes faran un acte simbòlic en què desplegaran unes pancartes i llegiran uns textos que han estat preparant a classe amb la voluntat de fer arribar el seu missatge solidari a tota la ciutadania.

Què és PROIDE?

L’entitat encarregada de gestionar els recursos que es recaptin és PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Actualment, l’entitat està desenvolupant quatre projectes, tots ells relacionats amb l’educació, a Togo, Perú, Guatemala i Madagascar, uns projectes que rebran directament les ajudes que s’aconsegueixin recaptar gràcies a la marxa i al festival solidari de La Salle Torreforta.

Festival PROIDE 2016