La Salle Torreforta participa en el programa Llet a les escoles

La Salle Torreforta participa aquest curs en el programa Pla de Consum de Llet a les escoles del curs 2018/2019promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i finançat per la Unió Europea.

Els objectius d’aquest programa són:

  • Augmentar la sensibilització per una bona alimentació i la transmissió de conductes d’hàbits saludables a través de la distribució de llet sencer UHT a l’alumnat d’1 a 2 anys.
  • Donar a conèixer el paper de la llet com a aliment important (o de consum diari) dins d’una alimentació variada i saludable, i de les seves propietats nutricionals.
  • Implicar tota la comunitat educativa (alumnat, docents i famílies), perquè els hàbits alimentaris adquirits en la infància són decisius en el comportament alimentari en l’edat adulta. Per això també s’organitzaran xerrades de difusió en els centres educatius.

Es pretén amb això afavorir la salut dels infants, ja que és un aliment que forma part del consum diari d’aliments saludables perquè es una bona font de proteïnescalcivitamines i minerals. De fet, el consum de lactis (llet, iogurts i formatges) recomanable és de 2-3 racions/dia.

Així doncs, al llarg del curs escolar, l’escola rebrà 10 racions de llet sencera UHT per nen/a que es distribueixen durant l’esmorzar o el berenar. Els nens i nenes han de tenir una nutrició bona i adequada a les seves necessitats perquè el seu desenvolupament potencial sigui òptim.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website