Català Español

La Salle Torreforta us convida a participar en el debat educatiu “Ara és demà”

La Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha encarregat al Consell Escolar de Catalunya (CEC) que articuli un debat sobre el futur de l’educació al nostre país. Sota el nom Ara és demà, aquesta iniciativa busca debatre qüestions com ara l’obligatorietat de l’educació fins als 18 anys, si els nens han d’entrar a l’escola amb 2 anys o que els professors hagin de saber anglès per exercir, entre molts altres temes.

La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) és un dels actors que participa activament en aquest debat. Concretament, s’ha creat una comissió de treball per presentar diverses propostes i actuacions, una comissió de la qual forma part el director de La Salle Torreforta, Víctor Neila.

Ara bé, a través de la plataforma Participa gencat qualsevol persona individualment o en nom de col·lectius, organitzacions o institucions pot participar en aquest debat. Es calcula que poden arribar a participar-hi més de 100.000 persones, totes procedents de diferents àmbits del sector educatiu.

Està previst que el Consell Escolar enllesteixi i presenti l’informe definitiu al seu ple del proper mes de juny.