Català Español

“La Setmana de la Boca” ensenya als alumnes de 3r de Primària a millorar la seva higiene dental

Aquesta darrera setmana els alumnes de 3r de Primària han participat en “La Setmana de la Boca”, una activitat que compta amb la col·laboració de l’Institut d’Ortodòncia Perera i que ha consistit en un conjunt de classes teòric-pràctiques en les quals els nostres alumnes han après a millorar la seva higiene dental. A més, també es pretenia que adquirissin una bons hàbits per mantenir la boca sana.

Així doncs, en primer lloc, han anat rebent explicacions i fent activitats, jocs i experiments per aprendre a rentar-se les dents, quins aliments són beneficiosos i quins perjudicials, conèixer més a fons què hi ha dins de la boca i quins problemes hi poden haver si la neteja no és l’adequada. Cada dia de la setmana han dedicat una estona a la maleta i a fer les tasques que se’ls hi anaven proposant.

Finalment, la darrera activitat, ha estat una xerrada a mode de resum final i el lliurament d’un diploma i d’un obsequi a cada alumne.

Amb aquesta activitat pretenem seguir formant integralment als nostres alumnes i que prenguin consciència de la importància de tenir uns bons hàbits bucodentals per poder prevenir problemes futurs.