Català Español

Les Festes de La Salle Torreforta reuneixen alumnes i famílies per recordar al patró de les escoles La Salle

Aquest divendres 27 d’abril, La Salle Torreforta es va bolcar en les celebracions en motiu de les festes en honor al patró de les escoles La Salle, Sant Joan Baptista.

L’acte central es va fer al pati de l’escola on es van donar cita tots els alumnes del centre on cada curs va aportar un element que havien estat treballant a classe durant el curs. A més, entre els representants de les classes i l’ajuda d’uns quants professors i professores es va pintar un arbre amb les mans, un arbre que busca simbolitzar el treball diari, la il·lusió i la diversitat.

Aquest esdeveniment també va servir per fer l’acte de lliurament dels reconeixements acadèmics de diferents concursos que s’han anat celebrant a l’escola. Amb la participació de les famílies dels nens i nenes, a continuació, es van celebrar diferents activitats preparades pels professors i professores.

A més, com no podia ser d’altra manera, també es va fer la tradicional xocolatada i els festivals que havien preparat els alumnes per a oferir a les seves famílies.

Ara bé, les celebracions no només van ser el divendres i és que la coincidència de la festivitat de Sant Jordi aquella mateixa setmana va propiciar que també s’organitzessin activitats de contacontes per part de les famílies i del Centre Cívic del barri a Educació Infantil o cercaviles pel pati de l’escola amb la participació del gegant Quimet.