Català Español

Les videoconferències, protagonistes del dia a dia dels alumnes i els professors de La Salle Torreforta

Des de fa unes setmanes s’està vivint una situació extraordinària que ha obligat a l’escola a adaptar-se a una realitat nova i inesperada. I és que, tal com va marcar el Departament d’Ensenyament, el tercer trimestre s’està desenvolupant de forma exclusivament online pels alumnes de La Salle Torreforta.

Una bona manera d’acostar-se als alumnes que estan a casa són les videoconferències, un recurs que fins ara no s’havia usat gairebé mai i als qual (alumnes, famílies i profes) s’han adaptat ben ràpid!

A Infantil i Primària, des dels més petits de P3 fins als més grans de 6è, periòdicament, es troben amb els tutors i amb els especialistes periòdicament per poder parlar amb ells, compartir experiències i aclarir dubtes de les tasques que van fent.

A Secundària aquest sistema ja es va implantar des d’abans de Setmana Santa. I és que des de bon principi els alumnes segueixen un horari setmanal en el qual es connecten i fan classe amb els professors/es de les diferents assignatures. A més a més, cada setmana dediquen una estona a fer tutoria en grup reduït.

Tant com a escola com a nivell personal, la comunitat educativa s’ha adaptat a la situació per seguir acompanyant als alumnes acadèmicament i personalment, ja que, al cap i a la fi, aquesta és la seva funció més important.