Català Español

Noticia Orientació 4t ESO

Aquestes darreres setmanes estem realitzant les últimes activitats d’orientació i acompanyament als més grans de l’escola! Els alumnes de 4t d’ESO en pocs dies hauran de fer la pre-inscripció pels estudis post-obligatoris que vulguin cursar l’any que ve.

Durant tot el curs, els tutors els han ajudat a contemplar i estudiar totes les opcions que són moltes! Estem fent xerrades amb diferents centres educatius de diferent tipologia (tant Batxillerat com de Cicles Formatius) i hem recopilat les dates de les Jornades de Portes Obertes dels centres de Tarragona. És important conèixer l’ampli ventall de possibilitats que hi ha per saber què vols fer o què no vols fer!

L’objectiu és ajudar a alumnes i famílies a trobar la opció que més encaixi amb els interessos i les motivacions de l’alumne. En aquest aspecte, el test psicopedagògic que van realitzar a principis de curs també és de gran ajuda.
Encara queden uns dies, però amb les tutories individuals tutor-alumne confiem poder ajudar-los a trobar el millor camí a seguir en el seu futur!

Nois i noies, benvinguts a la vida adulta de les grans decisions!
Molts ànims i a donar-hi moltes voltes.