Català Español

Nou èxit del Festival solidari a favor de l’ONG Proide organitzat per La Salle Torreforta

Aquest divendres 20 d’abril el Centre Cívic de Torreforta va acollir el Festival solidari organitzat per La Salle Torreforta amb l’objectiu de recaptar fons a favor de l’ONG Proide, una cita que té lloc anualment.

Sobre l’escenari s’hi van poder veure les actuacions de més d’una cinquantena d’alumnes de l’escola de Primària i ESO que van demostrar que la feina dels darrers mesos per preparar els números de ball i cant havia valgut la pena.

A banda, també cal agrair a tots els assistents que van omplir fins a la darrera cadira del Centre Cívic per seguir fent que aquesta cita creixi any rere any. Moltes gràcies!

Destacar que aquest festival s’emmarca en un seguit d’activitats solidàries que es van realitzar al llarg de la setmana passada a La Salle Torreforta i que va tenir un altre dels seus punts àlgids en l’anomenada Marxa Proide, on hi van participar els alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO el dimecres 18 d’abril, juntament amb alumnes de La Salle Tarragona.

Què és PROIDE?

L’entitat encarregada de gestionar els recursos que es van recaptar és PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Actualment, l’entitat està desenvolupant quatre projectes, tots ells relacionats amb l’educació, a Togo, Perú, Guatemala i Madagascar, uns projectes que rebran directament les ajudes que s’han aconseguit recaptat al llarg d’aquesta darrera setmana a la marxa solidària i al festival de La Salle Torreforta.