Català Español

Quatre equips de La Salle Torreforta participen a l’acte de cloenda Eduemprèn a Barcelona

Un total de 4 equips de La Salle Torreforta van participar a l’acte de cloenda Eudemprèn a Barcelona, que organitza La Salle Catalunya i La Salle Technova.

Els equips van defensar el seu projecte d’emprenedoria (van muntar una empresa) relacionats amb els Objectius de Desenvolupament de l’ONU. Cada equip havia de presentar el seu projecte amb una presentaió PowerPoint, un pòster i un vídeo. Tres dels 4 equips ho van fer tot amb anglès. Va ser una experiència genial pels alumnes, famílies i professors.

Els projectes presentats van ser:

  • VisionSport: Som una empresa que vol lluitar contra l’obesitat infantil a través de jocs i esports. El nostre tret diferencial és que som monitores adolescents i entenem millor als nens/es.
  • TrashMaster: Un jocd’ordinador on es consciencia a la gent de la necessitat de cuidar el nostre planeta. Un joc didàctic a l’alçada de tothom i per totes les edats.
  • Disconnect: Disconnect és una aplicació de mòbil que en redueix el seu ús. La nostra aplicació pot ser controlada pels pares i és molt recomanable per a nois/es amb problemes d’addicció al mòbil i que deixen els estudis a banda.
  • RealGoga: Real Goga és una empresa que dóna treball a gent amb discapacitats, respecta els seus treballadors i contribueix a reciclar els milions de tones de roba que es llencen cada any.

lasalletorreforta_ESO_eduempren 001