Català Español

Quatre grups d’alumnes de 3r d’ESO participen a la Jornada de cloenda del programa EduEmprèn

El dissabte 16 de juny diversos grups d’alumnes de 3r d’ESO de La Salle Torreforta han assistit la Jornada de cloenda del programa EduEmprèn al Campus La Salle de Barcelona organitzat La Salle Catalunya  i  La Salle Technova Barcelona, la incubadora de negocis tecnològics de La Salle, que ha donat suport al Projecte FAIG de 3r d’ESO.

La participació en aquest programa preveu guardonar a quatre projectes que poden ser inspiradors pels projectes del futur. Tot i no quedar premiats, va ser una experiència molt positiva i enriquidora pels alumnes; tot un repte que van superar amb escreix.

A continuació, trobareu un breu resum de cada un dels quatre projectes que es van presentar a la jornada:

  • Fundes LK: Cada any es trenquen 3 milions de mòbils i nosaltres tenim la solució! Hem creat una funda per a què desapareguin tots aquests problemes i així estalviar molts diners a la gent.
  • Citybox: La gent  viu en una rutina bastant estressant, cada cop hi ha més depressions i les vacances no deurien de ser un motiu més. Per això, Titanic Travels t’ofereix un pack on està tot planejat i l’únic que has de fer, és gaudir.
  • FBTecnologies: Hi ha un increment d’accidents de vianants a les ciutats i per això hem creat unes barreres protectores que s’instal·len als passos de zebra per tal d’evitar més morts.
  • ArtApp: Si tens algun talent o virtud, tens l’oportunitat de demostrar-ho. ArtApp és un fòrum on la gent es pot comunicar per ensenyar el que sap fer. També té una funció social, parles amb gent per mostrar-se i en un futur es podrà utilitzar per als qui necessiten treball.