Català Español

Reserva la teva visita personalitzada per les Jornades de Portes Obertes de La Salle Torreforta

CARTELL_HOR_JPO2018Un any més La Salle Torreforta obre les portes del centre per donar a conèixer l’escola a aquelles famílies que estiguin interessades en escolaritzar-hi els seus fills.

Així doncs, s’inicia un període de visites que culminarà el dissabte 3 de març amb la celebració a les 10.30 hores del matí de les Jornades de Portes Obertes d’Educació Infantil, Primària i ESO.

A banda, aquest curs es torna a oferir la possibilitat de concertar visites personalitzades en totes les etapes per poder conèixer en grups molt reduïts entre setmana, en el moment en què es desenvolupen les classes i d’aquesta manera poder veure el funcionament de l’escola de primera mà.

Els horaris de les visites concertades són els següents:

  • Educació Infantil: entre el 21 i el 28 de febrer cada tarda de dilluns a divendres a les 15.15 hores, a excepció del dilluns 26, o bé el divendres 23 i el dilluns 26  a les 9:30 hores (es pot reservar visita omplint el formulari que hi ha al final de la notícia).
  • Educació Primària: entre el 21 i el 28 de febrer. Horari a convenir. Per sol·licitar la cita, poden enviar un correu electrònic (torreforta@lasalle.cato trucar al telèfon 977 54 32 09.
  • ESO: entre el 21 i el 28 de febrer. Horari a convenir. Per sol·licitar la cita,poden enviar un correu electrònic (torreforta@lasalle.cato trucar al telèfon 977 54 32 09.

Les visites concertades per Educació Infantil es poden sol·licitar omplint el formulari que es troba a continuació o trucant per telèfon al 977 54 32 09. Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, rebreu un correu electrònic de resposta confirmant-vos el dia i l’hora que us han estat assignats.

En el cas de les visites concertades per Educació Primària i ESO es pot enviar un correu electrònic (torreforta@lasalle.cat) per convenir el dia i l’hora o bé trucar al telèfon 977 54 32 09. Recordar que s’ofereixen entre el 21 i el 28 de febrer.

RESERVES PER LA WEB TANCADES. PODEU ENVIAR UN CORREU A torreforta@lasalle.cat