Català Español

Reunió delegats ESO

Aquesta setmana ha tingut lloc al segona reunió dels delegats de les classes d’ESO d’aquest curs. La primera la vam fer al mes d’octubre.

Durant la setmana passada, a l’hora de tutoria de cada grup, es van treballar diferents aspectes de l’etapa o del propi curs: Com ens sentim davant al situació? Com vivim les mesures de seguretat d’aquest any? Les complim? Com han anat les classes online (si la classe ha estat confinada)?

Com ens pot ajudar l’escola en el tram final de curs? Avui els representants de cada classe han aportat aquesta informació. Hem compartit neguits, impressions, pors, desitjos, necessitats, propostes, etc.

Posteriorment, els delegats i delegades han retornat el feedback a la seva classe de les primeres impressions del que han aportat en la reunió.

Un cop recollides, es valoraran les demandes i comentaris dels alumnes. La nova organització en els esmorzars o augmentar la rotació de patis són alguns exemples que van sorgir de la reunió del 1r trimestre i que es van poder fer realitat.

Agraïm i valorem molt l’esforç dels alumnes i la maduresa i seriositat de les propostes i reflexions que fan.

Moltes gràcies! Entre tots ens seguim ajudant i millorant en aquest difícil curs.

La Salle Torreforta delegats ESO