Català Español

Sis grups d’alumnes de 3r d’ESO participen en el projecte EduEmprèn

Sis grups d’alumnes de 3r d’ESO participen en el projecte EduEmprèn, un taller impartit per La Salle Campus Barcelona, amb col·laboració amb La Salle Technova, a través del quals alumnes enriquiran el projecte social que estan treballant aquest curs. Concretament, han de presentar la seva empresa o producte que han crear donant resposta a un dels objectius de l’ONU.

Les empreses que hi ha són molt diverses des d’una página web per famílies i nens amb autisme, una aplicació per fer esport i una dieta saludable, una aplicació per sortir a fer esport acompanyada lluitant contra la violència de gènere, un foodtrack amb menjar saludable a preus molt assequibles, una maleta/aspiradora per recollir residuos reciclant i un rec solar per estalviar energia i aigua.

D’aquests sis projectes que va escollir el jurat de Technova, quatre els han fet íntegrament en anglès i els altres dos la preparació l’han fet en anglès i la presentació en català.

El proper mes de juny participaran al concurs on, mitjançant els vostres vots, podran obtenir més puntuació per obtenir un dels diversos premis. S’haurà de votar un vídeo i un cartell. Esperem la vostra col·laboració!