Català Español

Sortida al teatre i descoberta del Reus modernista dels alumnes de 5è de Primària

Els alumnes de 5è de Primària de La Salle Torreforta van estrenar el mes de febrer fent una sortida a Reus on, a primera hora del matí van poder assistir a la representació de l’obra de teatre en anglès Alice in Wonderland al Teatre Bartrina.

Prèviament, a l’escola, nens i nenes havien estat treballant aquesta història a les classes de català i també a les d’anglès i els va sorprendre molt la posada en escena.

Un cop finalitzada l’obra, aprofitant que estaven a Reus, van realitzar un gran passeig per descobrir indrets com ara la Prioral de Sant Pere, la Plaça de les Peixateries, la Plaça del Castell, la plaça del Mercadal… A més, també van tenir l’oportunitat de visitar l’Ajuntament i el Saló de Plens, gràcies a la col·laboració de la mare d’un alumne, la Sílvia Vicente.

Finalment, també van fer un passeig pel Reus modernista, contemplant la Casa Navàs, la Casa Rull, la Casa Gasull, l’antic Hospital de Sant Joan i, finalment, van dinar al Parc Sant Jordi on van poder gaudir d’una bona estona de jocs tots plegats.

Una sortida molt completa i diferent, sense anar gaire lluny de casa.