Català Español

Tota l’escola s’implica en la celebració de les Festes de La Salle

La passada setmana tota l’escola es va volcar en la celebració de les Festes de La Salle. Uns dels qui més ho van gaudir van ser els nens i nenes d’Educació Infantil, que van participar en nombroses activitats lúdiques que els van permetre sortir de la rutina habitual.

Concretament, dijous al matí van visitar la capella per escoltar la vida del fundador i cantar la cançó Som de La Salle. En sortir, vam fer un recorregut per diferents instal·lacions de l’edifici de Primària: despatxos de secretaria, direcció, sala de mestres, gimnàs, aules… L’objectiu era que coneguin unes instal·lacions per on habitualment no passan.

A la tarda, a ritme de música ben actual, van anar al teatre per veure com ballaven els companys de Cicle Inicial.

D’altra banda, divendres al matí, tota l’escola es va trobar per celebrar que Tots som La Salle. Per aquest motiu, es va celebrar una xocolatada, una batucada amb el gegant Quimet i gimcama ben divertida organitzada pels alumnes de 4t d’ESO del centre. La festa es va acabar amb un taller on van elaborar dues titelles de dit de Sant Joan Baptista acompanyat d’un nen que es van endur cap a casa.

A més, al llarg de la setmana, els nens i nenes de l’escola van protagonitzar al teatre de l’escola diferents festivals. Músics, cantants, ballarins, imitadors… van fer passar una bona estona als companys demostrant-los un bon nivell artístic, però, sobretot, molta il·lusió per participar-hi.