Català Español

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO organitza una Diada contra el càncer de mama amb una caminada popular i una tallada de cabells

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO organitza una Diada contra el càncer de mama el diumenge 13 de maig amb una caminada popular pel barri una tallada de cabells solidària com a eixos centrals.

Es tracta d’una iniciativa sorgida dins d’un dels projectes d’Aprenentatge-Servei que duen a terme en el programa FAIG, una matèria pròpia de les escoles La Salle.

La caminada començarà a les 11.30 h i es farà un recorregut pel barri accessible per a tothom. Per participar-hi cal inscriure’s a l’adreça de correu electrònic lasallecontraelcancer@gmail.com, enviant nom i cognoms i telèfon de contacte. La inscripció són 5 € que inclouen una samarreta (únicament pels 100 primers inscrits), dorsal, kit de productes de l’AECC i una beguda.

D’altra banda, a l’escola també hi haurà servei de bar, una paradeta amb productes de l’AECC i, a més, dues perruqueries del barri col·laboraran desinteressadament en tallar el cabell a les persones que vulguin donar-lo per tal de fer perruques per a gent malalta de càncer (mínim 20 centrímetres) o bé fent talls de cabell i un taller de pinta ungles, tot a preus econòmics i que es destinaran íntegrament a l’AECC.

Des de La Salle Torreforta es vol agrair a Bonpreu, Decathlon Tarragona, a la perruquera Carmen Rosillo, a la perruqueria Zapping i a Confecciones Los Peques la seva col·laboració en aquesta jornada.

jornada_cancer_lasalletorreforta