Català Español

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO organitza una Jornada Esportiva Solidària el dissabte 28 d’abril a favor de l’associació AFANOC

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO organitza una Jornada Esportiva Solidària el pròxim dissabte 28 d’abril en col·laboració amb l’associació AFANOCuna entitat que ajuda a nens afectats pel càncer i al seu entorn més proper.

Es tracta d’una iniciativa sorgida dins d’un dels projectes d’Aprenentatge-Servei que duen a terme en el programa FAIG, una matèria pròpia de les escoles La Salle.

Durant la Jornada Esportiva Solidària es realitzaran diverses activitats per als nens, des de P3 fins a 4t de l’ESO: un torneig de futbol i bàsquet, diversos jocs d’habilitat, confiança i diverses activitats al pati de l’escola.

Al mateix temps els adults podran assistir a una xerrada informativa sobre AFANOC i la seva tasca.

Les activitats començaran a les 9.30 hores i s’allargaran fins a les 14.30 hores.

El Torneig de Futbol i el de Bàsquet necessiten inscripció prèvia. Aquesta s’haurà de fer per equips, a través del tutor o tutora i la data límit per inscriure’s és el 25 d’abril.

La resta d’activitats no necessiten inscripció prèvia, estaran obertes a tothom i es podrà participar-hi venint el mateix dia.

El preu de participació a la jornada és de 2,50€, que es cobrarà a l’entrada. A més, durant tot el matí hi haurà servei de bar.

La recaptació íntegra es destinarà a l’associació AFANOC.

jornades_esportives_afanoc